Előfizetői tartalom

MOL: további akvizíciók jöhetnek az Északi-tengeren

Portfolio
Még több kutatás-termelési eszközt vásárolna a MOL az Északi-tengeren, nyilatkozta a társaság felügyelőbizottságának elnöke a legutóbbi tranzakciót követően egy német lapnak. Mint ismeretes a MOL 375 millió dollárt költött eszközvásárlásokra a térségben, mérsékelve ezzel az upstream portfólió kockázati kitettségét.

A Reuters tudósítása szerint a MOL további kutatás-termelési eszközöket vásárolna az Északi-tengeren, azt követően, hogy egy közel 400 millió dolláros akvizíciót hajtottak végre a napokban. Mosonyi György az ügy kapcsán a Handelsblattnak úgy nyilatkozott, hogy újabb tranzakciók jöhetnek a térségben. Mosonyi hozzátette, a cél az volt, hogy a vállalat politikailag stabilabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés