FONTOS Amerikai elnökválasztás: váratlan fordulat a versenyben, bejöhet a demokraták számítása
 
Előfizetői tartalom

A korábban mellőzött MOL kellett a befektetőknek

Portfolio
A következő heti izgalmak előtt pihenhettek egyet a héten a befektetők, ugyanis meglehetősen kevés fontos nemzetközi makroadat érkezett, sőt hazai vállalati hírekből is alig akadt. A jövő héten azonban nem fognak unatkozni a piaci szereplők, hiszen egyrészt ülésezik a Fed, mely során az eszközvásárlások jövője is terítékre kerül, másrészt a Kúria is fontos ülésre készül. Bár a BUX is esett a héten, a MOL jó teljesítménye miatt felülteljesítette a nyugati társait.

Nem sok minden történt a héten, de ... Az év utolsó előtti teljes hetén viszonylag kevés makroadat érkezett, az első amerikai statisztikákat csütörtökön tették közzé: a heti friss segélykérelmek száma 68 ezerrel 368 ezerre emelkedett múlt héten a várt 315 ezerrel szemben. A mutató értéke az elmúlt két hónap legmagasabb értékének számít. Ezzel egy időben tették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés