FONTOS Felsőoktatás 2024: kihirdették a felvételi ponthatárokat
 
Előfizetői tartalom

Tovább fújják a Twitter-lufit?

Portfolio
A hétfői 9%-os szárnyalást követően a tegnapi kereskedésben újabb 6%-ot emelkedett a Twitter részvényeinek árfolyama, ezzel új csúcsot döntve. A papírok a kereskedés során már 52 dollár felett is jártak, ami a duplája a kibocsátási árfolyamnak. A részvények hatalmas emelkedéssel debütáltak a tőzsdén egy hónappal ezelőtt, de jelenleg már az első napi csúcs felett járnak a részvények.

Elszállt a Twitter Valóságos szárnyalás bontakozott ki a Twitter részvényeinek piacán az elmúlt két napban annak ellenére, hogy egyre többen emlegetnek lufit a papírokkal kapcsolatban. Hétfőn 9% feletti emelkedéssel zártak a részvények és tegnap újabb 6%-kal értékelődtek fel, amivel új csúcsot döntött az árfolyam. A papírok 52 dollár felett is jártak a tegnapi kereskedésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés