Előfizetői tartalom

Igen optimista tőzsdei prognózisok a Merrilltől

Portfolio
A neves elemzőházak közül most a Bank of America Merrill Lynch ismertette a 2014-es évre vonatkozó részvénypiaci várakozásait, melyek kimagasló optimizmust tükröznek: az S&P 500 indexet jövő év végére 2000 pontra várják, ami a jelenlegi szintekről még több mint 10%-os emelkedést jelent - írja a Marketwatch. A szakértők szerint az előttünk álló év az alacsony kamatok, az alacsony infláció és az élénkülő gazdasági aktivitás miatt kedvező környezet lehet a részvényeknek.

A nagy elemzőházak többsége publikálta már a jövő évre vonatkozó részvénypiaci várakozásait, a Bank of America Merrill Lynch prognózisai most váltak nyilvánossá, ezek pedig különösen nagy optimizmust tükröznek. A társaság részvénypiaci stratégája és vezető kvantitatív elemzője, Savita Subramanian úgy véli a 2014-es év meglehetősen kedvező környezet lehet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés