Előfizetői tartalom

Globális szervizmegállapodás a Scania és a Bär Cargolift között

Portfolio
A megállapodás alapján a Scania globális szervizhálózatába tartozó műhelyek és kereskedések teljes jogot kapnak a Bär Cargolift termékek javítására és karbantartására. A megállapodás magába foglalja az alkatrészek utánpótlását a Scania logisztikai láncán keresztül, a garanciális ügyek kezelését, a szervizfolyamatokat, ügyfélszolgálatot, valamint a szervizben dolgozó személyzet megfelelő képzését.

"A Bär Cargolift-tel kötött megállapodásnak köszönhetően még teljesebb körű szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek, így növelve az egyik legfontosabb tényezőt, járműveik rendelkezésre állását. A stratégiánk, hogy az ügyfelek termelékenységére koncentráljunk és az olyan szolgáltatásokra, amelyek értéket teremtenek számukra." - mondta Christofer Edéus, a Scania...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés