Előfizetői tartalom

A New York-i tőzsdék nem remekeltek a tapír árnyékában

Portfolio
A mai napon nem borzolta a piaci kedélyeket jelentősebb adatközlés az Egyesült Államokban, így alapvetően hangulatalapú kereskedés zajlott a délután folyamán. A legtöbbeket foglalkoztató kérdés az, hogy a december 17-18-i Fed ülésen az eszközvásárlási program lassítása mellett szavaznak-e a Nyíltpiaci Bizottság döntéshozói. A munkaerő-piaci helyzet akár okot is adhatna rá, de az elemzői konszenzus idén még nem számol vele. Ebben a környezetben mind az S&P 500 mind a Dow Jones Industrial Average Index rosszul teljesített és nap végére több mint 0,3 százalékkal kerültek nyitóértékük alá. Érdekes módon éppen a Goldman Sachs befektetési bank tudott kiemelten jól teljesíteni, annak ellenére, hogy éppen ma került fel az asztalra az átdolgozott, de továbbra is nagyon szigorú Volcker-szabály.

2013. december 10. 22:06 Megosztás A Goldman Sachs árfolyamát nem zavarta a Volcker-szabály Tovább mélyült nap végére a korábban látott esés: több mint 0,3 százalékkal került nyitóértéke alá az S&P 500: A Dow Jones index hasonlóan rosszul...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés