Előfizetői tartalom

Tisztességes iparos munka - VW Golf VII Variant

Hámor Iván
A Volkswagen, mint márka, a modelljei között pedig a Golf Magyarországon speciális helyzetbe került. Hiába marad el az idegen nyelvek ismerete hazánkban az EU-s átlagtól, a legnagyobb német - és egyben a világelsőségre is törekvő - autógyártó nevének "tükörfordítását" sokan ismerik. Ennek ellenére olyan presztízzsel, ranggal, misztikummal rendelkezik, ami jóval több a valóságos értékeinél - amik önmagukban is kellően nagyok. A Golf kombi, azaz Variant kivitele ilyen környezetben érkezett meg a nyár végén, és próbál jelentős piaci pozíciókat szerezni a céges szegmensben is. A Portfolio.hu-nál közepes - Comfortline - felszereltséggel és 1,6 literes dízelmotorral járt.

A Variant a Golf VII műszaki alapjaira épülve kíván minél nagyobb szeletet kihasítani a hazai céges autópiacból. Erre jók is az esélyei, ugyanis a flottavásárlások jelentős részében pont ebben a szegmensben jelennek meg a tenderek. A Golf, és már önmagában a Volkswagen márka is jelent egyfajta imidzset, presztízst Magyarországon, amihez viszont már nem tartozik olyan - arányaiban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés