Előfizetői tartalom

Fellázadt a Google és az Apple az internetes megfigyelés ellen

Portfolio
Az internetes megfigyelés kontrollálása mellett szólaltak fel az amerikai technológiai óriások, köztük a Microsoft, a Google és az Apple, újságokban közzétett nyílt levelek formájában. A befektetők úgy tűnik, hogy értékelik az erőfeszítéseket, a 8 cégből álló csoport részvényei többségében emelkednek, különösen a Twitter, amely jelenleg több mint 7%-os pluszban jár.

Emelkednek a technológiai papírok Emelkedés bontakozott ma ki az amerikai technológiai részvények piacán, az IT-óriások közül az Apple árfolyama 1,4%-os, a Microsoft 0,6%-os, a Facebook és a Google pedig 0,8%-os pluszban tartózkodik. Különösen a Twitter részvényei kaptak szárnyra, már több mint 7%-os erősödést mutatnak a papírok, megközelítve az 50 dollárt, amire a részvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés