Előfizetői tartalom

Meglepő adatok érkeztek! - Így végződhet a tőzsdei eufória

Portfolio
Már csak néhány hét, és vége az évnek, az eddigiek alapján pedig úgy tűnik igen szép teljesítménnyel zárhatjuk az évet: az S&P 25% feletti emelkedést mutathat fel, ami ritkának mondható. A befektetőknek azonban nem kell elbizonytalanodni, a múltbeli tapasztalatok alapján ugyanis ilyen kiváló évek után is az esetek többségében folytatja a hegymenetet a tőzsde - írja a Business Insider.

Masszív emelkedést tudhat maga mögött az idei évben az S&P 500 index, mely jó eséllyel 25% feletti pluszban zárhat, ami igencsak ritka teljesítménynek számít hisztorikus viszonylatban. Az MKM Partners ennek kapcsán érdekes adatokat közölt, arra a kérdésre keresve a választ, hogy a befektetők ilyen jelentős mozgások után mire számíthatnak a folytatást illetően. Szokatlannak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés