Előfizetői tartalom

Apple: indulhat a kínai sikersztori?

Portfolio
Meglett az eredménye az évek óta tartó tárgyalásoknak az Apple és a China Mobile között, minden jel arra utal, hogy az amerikai technológiai óriás megállapodásra jutott a legnagyobb kínai mobilszolgáltatóval az iPhone forgalmazásáról. A China Mobile 740 millió felhasználójával nem csak Kína, de a világ legnagyobb mobilszolgáltatójának is számít az előfizetők száma alapján.

Indulhat a kínai sikersztori Az évek óta húzódó tárgyalások után úgy tűnik, hogy megállapodott az Apple a China Mobile-lal az iPhone kínai értékesítéséről - írja a Fortune.com. A kínai mobilszolgáltató egyik leányvállalata honlapján közölte, hogy előrendeléseket vesz fel az Apple legújabb okostelefonjaira, az iPhone 5S-re és az iPhone 5C-re, bár hivatalosan még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés