Előfizetői tartalom

Nem felhőtlen a brókerek öröme

Portfolio
Októberhez képest jobban sikerült az előző hónap a brókercégek számára a határidős forgalmat tekintve, az előző év azonos időszakához viszonyítva azonban nem lehet oka örömre a társaságoknak. A legnagyobb forgalmat bonyolító brókercégek rangsorában az első 3 helyezett között nincs változás, a mezőnyt a Buda-Cash vezeti, majd az Erste és a Raiffeisen következik.

A BÉT összesített (BUX és egyedi részvények) határidős forgalma novemberben 113,7 milliárd forint volt, mely októberhez képest 26,6 százalékos emelkedést, míg az előző év azonos időszakához képest 10,9 százalékos csökkenést jelent. Az összesített forgalom hónap/hónap alapú növekedéséből az egyedi részvények és a BUX is kivette a részét: előbbi forgalma 15,1...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés