Előfizetői tartalom

Az MSCI indexátsúlyozásai miatt pörögtek a brókerek

Portfolio
Annak ellenére, hogy a BUX novemberben minimálisan lejjebb került, a forgalom tekintetében jól sikerült az előző hónap, ami elsősorban az MSCI indexátsúlyozások számlájára írható. A BÉT azonnali forgalma éves és havi összevetésben is emelkedett. A brókercégek rangsorát továbbra is a Concorde vezeti, míg az Erste immár zsinórban a második hónapja maradt le a dobogóról.

A nemzetközi piacokon továbbra is egyetlen irány létezett novemberben: több meghatározó index is soha nem látott magasságba emelkedett. A hazai börzén azonban az eladók diktálták az irányt az előző hónap jelentős részében, és csak az utolsó kereskedési nap remek teljesítményének köszönhető, hogy a BUX csupán minimálisan került lejjebb.Bár a BUX esett, a forgalom tekintetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés