Előfizetői tartalom

Európai fenntarthatósági díjat nyert az Iveco Stralis LNG

Portfolio
Az Iveco Stralis LNG (cseppfolyósított földgáz) modellje nyerte az európai fenntartható szállításért odaítélt "Europäischen Transportpreis für Nachhaltigkeit“ díjat. A döntést hozó zsűri a szállítási iparág, a német autóipari szövetség (VDA), a média, a kutatási szektor, valamint német állami intézmények kiemelkedő képviselőiből állt.

Az elismerés elsődleges célja, hogy a haszongépjárműveket gyártó vállalatokat fenntartható működésre, valamint a fenntartható fejlődés alapelveinek további megszilárdítására ösztönözze. A díj emellett felhívja a figyelmet arra, hogy a felelősségteljes és fenntartható tevékenységek alapvető fontosságúak ahhoz, hogy a gyártók a környezeti problémákkal globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés