Előfizetői tartalom

A téli álom előtt még odacsaphat a medve

Portfolio
Az S&P 500 index naponta történelmi csúcsokat döntöget, a vételekkel azonban óvatosan érdemes próbálkozni. Az általunk vizsgált szentiment indikátorok hónapok óta növekvő optimizmust tükröznek a piaci szereplők körében, néhány esetben már extrém értékekről beszélhetünk, vagyis hangulti alapon már kevés tere lehet a tőzsdei ralinak.

Bármilyen esést néhány nap alatt ledolgozott az S&P 500 az elmúlt hetekben, az amerikai index szinte nem ismer más irányt az emelkedésen kívül. Az amerikai eszközvásárlási program fennmaradásáig vagy egy érdemi fundamentális hír megjelenéséig ez várhatóan így is lesz. A technikai indikátorok közül már az RSI sem tud újabb csúcsot dönteni, így a negatív divergencia egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés