Előfizetői tartalom

A végére megbillent az OTP

Portfolio
Annak ellenére, hogy novemberben javult a német gazdasági hangulat, a vezető nyugat-európai indexek a tegnapi záróértékeik közelében ingadoztak a kereskedés első szakaszában. A nap második felében sincs érdemi változás azt követően, hogy az amerikai indexek is eltérően szerepelnek a nyitás óta. A magyar tőzsde végül enyhe mínuszban állapodott meg, átlag alatti forgalom mellett, a nehezék a Telekom és az OTP volt, egyaránt 1% feletti csökkenéssel.

2013. november 22. 17:03 Megosztás Közel napi mélyponton zárt az OTP Délután sem történt sok izgalom a pesti parketten, ez a hétvége közeledte mellett betudható annak is, hogy a tengerentúlról sem érkeztek új impulzusok. A BUX index végül stagnálással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés