Előfizetői tartalom

Rekordszinteken a piacok (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten is kitarthat a jó hangulat a nemzetközi részvénypiacokon. Továbbra is a jegybankok intézkedései fűtik az emelkedést, így különösen érzékenyen reagálhatnak az indexek az innen érkező hírekre. Ennek megfelelően érdemes kiemelten figyelni a Fed döntéshozók nyilatkozatait, és a legutóbbi kamatdöntő ülés jegyzőkönyvének szerdai publikálását is.

Hektikusan mozgott az amerikai dollár a legtöbb devizával szemben Janet Yellen Fed-elnökjelölt múlt heti szenátusi meghallgatása után. Yellen előre megírt beszédéből kiderült, hogy talán ő maga még Bernankenél is elkötelezettebb híve a kötvényvásárlások folytatásának és elégedettnek tűnt az eddigi eredményekkel, de leszögezte, hogy a program nyilván nem tart örökké...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés