Előfizetői tartalom

Elemzői vélemények a MOL gyorsjelentéséről

Portfolio
Megérkeztek az első elemzői vélemények a MOL ma hajnali gyorsjelentése kapcsán, ezek egybecsengően pozitívan értékelik a társaság teljesítményét. A szakértők ugyanakkor felhívják a figyelmet az INA-körüli bizonytalanságra, és az ebben rejlő kockázatokra, ami az előttünk álló hetekben is könnyen nyomás alatt tarthatja a részvényeket.

Concorde Az első kilenc havi eredmények tükrében az éves eredmény előrejelzések teljesülésére most nagyobb esély mutatkozik, mint egy negyedévvel korábban. Sem az idei üzemi eredmény-várakozásán, sem az év végi 16 900 forintos célárfolyamán nem változtatott a Concorde, az intézményi ajánlás maradt egyenlő súlyozás. A horvát kormánnyal folytatott tárgyalások kimenetele...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés