Előfizetői tartalom

Bevásárol a Groupon

Portfolio
Egyszámjegyű bevételnövekedésről és a nettó eredmény szintjén minimális veszteségről számolt be a Groupon tegnap este közzétett harmadik negyedéves gyorsjelentésében. A negyedéves számok közzétételét követően hirtelen 10%-os mínuszban találták magukat a részvények a zárás utáni kereskedésben, a végére azonban pluszba húzták a papírokat. A menedzsment a gyorsjelentéssel egyidőben bejelentett egy 260 millió dolláros felvásárlást is. A gyorsjelentés főbb pontjai: - 10%-kal növekedett a negyedévben az értékesített áruk és szolgáltatások összértéke. - A bevételek szintjén egyszámjegyű, 5%-os növekedésről számolt be a Groupon. - 2,58 millió dolláros veszteséget könyvelt el a társaság a nettó eredmény szintjén. - 260 millió dollárért vásárol fel a Groupon egy dél-koreai céget. - A folyó negyedévre az elemzői konszenzussal egybevágó várakozásokat fogalmazott meg a menedzsment.

Alig növekszik a bevétel Csalódást keltő bevételi számokat tett közzé a Groupon tegnap esti harmadik negyedéves gyorsjelentésében: a társaság bevételei 5%-kal növekedtek a negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva, míg az elemzők közel 10%-os dinamikát vártak. A Groupon oldalain értékesített áruk és szolgáltatások összértéke 10%-kal növekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés