Előfizetői tartalom

Fárad a bika, de még kitart (QUAESTOR)

Portfolio
Az előttünk álló héten folytatódhat a részvénypiacok jó teljesítménye, de egyre inkább fogy a lendület, és a túlzottan optimista hangulat korrekciót sejtet. A vállalati eredmények tovább záporoznak a tengerentúlról és Európából is, és itthon is elindul a gyorsjelentési szezon. A Fed részéről érkező kommentárok egyre nagyobb hangsúlyt kaphatnak, de érdemes lesz figyelni az Európai Központi Bankra, az Egyesült Államokból érkező átfogó havi munkaerő-piaci adatokra és a harmadik negyedéves gazdasági növekedési számokra is.

A hét egyik legfontosabb eseménye az Európai Központi Bank (EKB) csütörtöki kamatdöntő ülése, illetve az ezt követő fél hármas sajtótájékoztató lesz Mario Draghi jegybankelnök vezetésével. Az Európai Bizottság (EB) még korábban, kedden közzéteszi friss őszi gazdasági előrejelzéseit. Ennek kapcsán elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy a korábbihoz képest javultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés