Előfizetői tartalom

Ma még kereshetünk az Egisen

Portfolio
Ma még lehetőségük van a befektetőknek a piaci ár és a 28 000 forintos felajánlási ár közti különbözet learbitrálására az Egis piacán - figyelembe véve a T+3 napos elszámolást, amivel évesítve 10% feletti kockázatmentes hozamra tehetnek szert. Ezek alapján viszont jó esélyt látunk arra, hogy az Egis részvényei a holnapi kereskedésben lefelé veszik majd az irányt.

Egyre közelebb van már a november 5-ei időpont, a befektetőknek eddig áll módjukban felajánlani Egis-részvényeiket a papíronkénti 28 000 forintos vételár fejében a Servier-nek. Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy akik rendelkeznek Egis-részvényekkel és a felajánlás mellett döntenek, azoknak az alábbiakat kell tenni: - transzfer megbízást kell adni a brókercég...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés