Előfizetői tartalom

Az OTP vezetésével erősödött a magyar piac a Fed döntése előtt

Portfolio
Az amerikai Fed ma esti közleményére várnak a befektetők világszerte. Ennek megfelelően a nyugat-európai piacokon szerény elmozdulások tapasztalhatók. Ráadásul az amerikai tőzsdék is a keddi záróértékeik közelében tartózkodnak azt követően, hogy a vártnak megfelelően alakult az USA fogyasztói árindexének szeptemberi értéke, valamint az ADP jelentése szerint a vártnál kevesebb új munkahely jött létre. Mindezek hatására a magyar tőzsde szerény erősödéssel zárta a szerdai kereskedést, ami elsősorban a MOL és az OTP remek szereplésének volt köszönhető.

2013. október 30. 17:28 Megosztás Az OTP vitte ma a prímet Annak ellenére, hogy a nemzetközi piacokon a befektetők elbizonytalanodtak a Fed esti bejelentése előtt a BUX értéke 0,2 százalékot erősödött szerdán. A hazai benchmark ezzel a teljesítményével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés