Előfizetői tartalom

V4: az összefogás segíthet a régió földgázhelyzetén

Portfolio
Megtartotta első ülését a visegrádi négyek Gázpiaci Integrációs Fóruma (V4 Gas Forum) 2013. október 29-én, Budapesten. A Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban megrendezett találkozón Kovács Pál energiaügyért felelős államtitkár köszöntötte a V4 tagállamok szakminisztériumai, a szabályozó hatóságok, a szállítási rendszerüzemeltetők és az Európai Bizottság képviselőit - olvasható az NFM közleményében.

"A magyar elnökség a lengyelek által kijelölt úton folytatja tovább a régió földgázpiaci integrációjának fejlesztését - hangsúlyozta megnyitó beszédében az energiaügyért felelős államtitkár. Hozzátette: az infrastrukturális fejlesztések, az észak-déli összeköttetések megépítése és a szabályozások összehangolása egyaránt szükséges elemei az európai uniós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés