Előfizetői tartalom

Ma kiderül, hogy még mindig jól fogy-e az iPhone

Portfolio
Az Apple számaival folytatódik ma a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, az amerikai technológiai óriás a tőzsdék zárását követően publikálja negyedéves eredményeit. Az Apple szeptemberben dobta piacra új okostelefonjait, így a negyedéves számok már tartalmazzák az iPhone 5C és az iPhone 5S értékesítéseit, de az igazán nagy roham a negyedik negyedévben várható a karácsonyi szezon miatt. Az elemzők várakozásai szerint a társaság bevételei növekedhettek a harmadik negyedévben, viszont profitszinten csökkenést várnak a konszenzus szerint az elemzők. A negyedik negyedévben viszont már visszatérhet a növekedés a vállalathoz.

Profitcsökkenést várnak az elemzők Az Apple kerül ma a befektetők figyelmének középpontjába, a társaság ugyanis az amerikai tőzsdék zárása után publikálja harmadik negyedéves számait. Az elemzők a bevétel szintjén már növekedésre számítanak az előző év azonos negyedévéhez viszonyítva, viszont profitszinten ismét csökkenést várnak. Ez sorozatban már a negyedik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés