Előfizetői tartalom

Guruk harca az Apple körül

Portfolio
Az utóbbi hetekben meglehetősen hangos a média a milliárdos befektető, Carl Icahn Apple-részvényvásárlásaival kapcsolatban. Icahn a technológiai vállalat menedzsmentjét 150 milliárd dolláros saját részvény visszavásárlási programra szeretné rávenni, és céljának eléréséhez igyekszik a lehető legtöbb csatornát igénybe venni. Azonban akadnak olyanok, akik nem nézik jó szemmel az eseményeket. Többek között a világ legnagyobb kötvényalapjának vezetője, Bill Gross is hangot adott véleményének - írja a Bloomberg.

Grossnál is betelt a pohár Carl Icahn az utóbbi hetekben jelentős részesedést vásárolt az Apple-ben, és nem titkolt célja, hogy rábírja a vezetőséget egy 150 milliárd dolláros saját részvény visszavásárlási programra, ami szerinte érdemben növelné a részvényesi értéket. Icahn céljait azonban nem mindenki nézi jó szemmel, többek között Warren Buffett is Bill Gross...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés