Előfizetői tartalom

Túl nagy az optimizmus - Jöhet a korrekció?

Portfolio
Az előző héten sikerült egy ideiglenes megoldást kidolgozni az amerikai költségvetési plafon megemelésével kapcsolatban, ami új lendületet adott a tengerentúli piacoknak. A megnövekedett optimizmusban azonban érdemes óvatosnak lenni, hiszen ha elfogynak a vevők, úgy egy profitrealizálási hullám söpörhet végig a piacon.

Miután az amerikai költségvetéssel és az adósságplafonnal kapcsolatban sikerült megállapodnia a tengerentúli politikusoknak, új lendületet vett az S&P 500, mely soha nem látott magasságba emelkedett. Az új csúcs ellenére az RSI indikátor értéke azonban még nem jelez túlvettséget, de egyre közelebb kerül a 70-es szinthez, igaz az utóbbi napokban mintha a fordulat jelei mutatkoznának.Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés