Előfizetői tartalom

Jelentett a Richter partnere

Portfolio
Ma tette közzé negyedéves gyorsjelenetését a Richter amerikai partnere, a Forest, mely mind az egy részvényre jutó eredmény, mind az árbevétel tekintetében felülmúlta az elemzői várakozásokat. A hazai befektetők elsősorban a Cariprazine miatt figyelhetik szorosan a Forest jelentéseit, a Richterrel közösen fejlesztett készítményre vonatkozóan azonban ezúttal nem közölt információkat a vállalat.

Ma publikálta a második pénzügyi negyedévére vonatkozó gyorsjelentését a Richter partnere, melyben 855 millió dolláros árbevételről és 26 centes egy részvényre jutó nyereségről adott számot. Mindkét érték jelentős növekedést jelent év/év alapon, az EPS több mint háromszorozódott, a bevétel pedig 12%-kal nőtt. Az eredmények pozitív meglepetést okoztak, a Thomson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés