Előfizetői tartalom

Záporoznak a héten a gyorsjelentések!

Portfolio
A harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon legizgalmasabb időszaka következik most az Egyesült Államokban, az amerikai nagyvállalatok közel harmada a héten teszi közzé negyedéves gyorsjelentését. Többek között a McDonald's, a Microsoft és a Caterpillar is a következő napokban publikálja számait, de a héten már Európából is érkeznek fontos gyorsjelentések.

A jelentési szezon legmozgalmasabb időszaka következik, a héten jelent az S&P 500 indexben szereplő vállalatok 30%-a, a Dow indexen szereplő 30 vállalat közül pedig 10 teszi közzé a harmadik negyedéves számait. Ma az amerikai tőzsdék nyitása előtt a McDonald's publikálja gyorsjelentését, de a héten jelent például a technológiai óriások közül az Amazon.com és a Microsoft...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés