FONTOS Nyakunkon a tranzakciós illeték megemelése, erre az MNB most szólítja fel a bankokat, hogy olcsóbbak legyenek
 
Előfizetői tartalom

Örülnek a piacok a GE számainak

Portfolio
Csökkent a harmadik negyedévben a GE bevétele és a profitja az előző év azonos időszakához viszonyítva - derül ki a társaság gyorsjelentéséből. Pozitív üzenet viszont a jövőre nézve, hogy a megrendelésállomány komoly növekedést mutatott és nem csak az úgynevezett "növekedési piacokon", de Európában és az Egyesült Államokban is. A befektetők jól fogadták a gyorsjelentést, jelenleg 1,1%-os pluszban tartózkodnak a papírok. A gyorsjelentés főbb pontjai: - 1%-kal csökkentek a GE bevételei a harmadik negyedévben, profitszinten pedig 9%-os visszaesést szenvedett el a cég. - A kilátások szempontjából pozitív, hogy a megrendelések kétszámjegyű ütemben növekedtek Európában és az Egyesült Államokban is. - Az ipari konglomerátum vezérigazgatója, Jeff Immelt szerint erős volt a negyedév, a hét fő üzletágból hat növekedésről számolt be.

Csökkenő eredmények 1%-kal csökkentek a harmadik negyedévben a GE bevételei az előző év azonos időszakához viszonyítva - derült ki a társaság ma közzétett negyedéves gyorsjelentéséből. A pénzügyi üzletágért felelős GE Capital bevételeinek csökkenése, valamint a devizaárfolyam-változások kedvezőtlen hatásai játszották a főszerepet abban, hogy nem tudott bevételnövekedésről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés