FONTOS Amerikai elnökválasztás: kiszivárgott, hogy Biden fontolgatja a visszalépést
 
Előfizetői tartalom

Fejben felkészülten várják a telet a magyar autósok

Portfolio
Az autóvezetők többsége használ téli gumiabroncsot a hideg idő beköszöntével, azonban az emberek több mint fele nem sokat költ autójára a biztonság érdekében, derül ki a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) és a GRSP Magyarország - Partnerség a Közlekedésbiztonságért Magyarországi Egyesület közösen készített felméréséből. "Az eredmények alapján úgy tűnik, egyre több autós tartja fontosnak a megfelelő abroncshasználatot. Szeretnénk, ha ez az elméleti tudás a gyakorlatban is visszaköszönne" - értékelte az online kutatás eredményét Morenth Péter, a HTA ügyvezető elnöke.

A magyarországi gépjármű tulajdonosok gumiabroncs-használati szokásaira kereste a választ egy online felmérés keretében a Magyar Gumiabroncs Szövetség és a GRSP Magyarország - Partnerség a Közlekedésbiztonságért Magyarországi Egyesület. A kutatás eredménye szerint szinte valamennyi megkérdezett autós (a válaszadók 99%-a) ismerte a téli és a nyári gumiabroncsok közötti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés