Előfizetői tartalom

Hogyan fejleszthető a fejlesztő?

Portfolio
Élénk színű kanapé, csocsó, sakktábla, a kényelmes székek, lélegzetelállító kilátással rendelkező iroda, tréningek sorozata. Minden biztosított ahhoz, hogy a szoftverfejlesztők a lehető leginspirálóbb környezetben végezhessék munkájukat, hiszen kreativitásuk a cég versenyképességének kulcsa. Sokan megállnak itt, néhányan azonban nem. A Morgan Stanley Technológia és Adatkezelés részlege az utóbbi kevesek egyike. Ők munkatársaikat azokhoz a vezetőkhöz küldik tanulni, akik a NASA és a Google munkatársait is oktatják. A Singularity University 2013. november 15-16-án Budapesten megrendezésre kerülő első európai exponenciális technológiai csúcstalálkozóján a cég munkatársai visszaülnek az iskolapadba - igaz, egy igen egyedibe. Fogarasi Norbert ügyvezető igazgatóval arról beszélgettünk, miként ösztönözhetők a fejlesztők arra, hogy felülmúlják a versenytársakat, és hogy miért érdemes a világ legbriliánsabb elméitől tanulni.

Bár Budapest felkapott helynek számít a fejlesztők körében, ugyancsak messze van azoktól a piacoktól, amelyek számára fejlesztenek. Nem érzi úgy, hogy kimaradnak valamiből? Egyáltalán nem. A Morgan Stanley Technológia és Adatkezelés divíziói korábban a főbb kereskedelmi központokban, New Yorkban, Tokióban, Londonban vagy Hongkongban voltak. Ez praktikus megoldást jelentett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés