Előfizetői tartalom

Ezeket jó ha elkerülöd, ha nem akarsz nagyot bukni

Portfolio
Bár a Goldman a jelenlegi bizonytalanság ellenére optimista az év hátralevő részét tekintve az amerikai részvénypiaccal kapcsolatban, azért akadnak olyan társaságok, melyek nem túl biztató kilátással bírnak. A Goldman szerint a 40 leginkább túlértékelt vállalat között olyan nagy nevek is találhatóak, mint a Microsoft, a HP és az Intel.

Az utóbbi napokban megnőtt a bizonytalanság a nemzetközi részvénypiacokon, miután az Egyesült Államokban immár több mint 8 napja annak, hogy az amerikai állam részlegesen áll, illetve a tengerentúli adósságplafon megemelésével kapcsolatban továbbra sem sikerült egyezségre jutni. Az idő pedig egyre rövidebb, a döntéshozóknak október 17-ig kellene a plafon emeléséről határoznia....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés