Előfizetői tartalom

Öveket becsatolni, újra itt a jelentési szezon!

Portfolio
Véget ért a harmadik negyedév, így hamarosan ismét a vállalatok negyedéves teljesítménye kerül a befektetők fókuszába. Bár szeptember végén már közzétette negyedéves számait az egyik új Dow komponens, a Nike, a befektetők többsége még mindig a Dow Jones indexből azóta már kikerült Alcoára figyel, sokan még mindig a szezon kezdetének tekintik a cég negyedéves gyorsjelentését. Az alumíniumipari óriás ma, a piacok zárását követően publikálja a harmadik negyedéves számait.

Jön az Alcoa-jelentés Megkezdődik a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon az Egyesült Államokban, kedden, a piacok zárását követően publikálja számait az Alcoa. Bár a cég már kikerült a Dow indexből, azonban a befektetők többsége még mindig a gyorsjelentési szezon kezdetének tekinti a társaság gyorsjelentését. Melyik az első? Alcoa Az amerikai gyorsjelentési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés