Előfizetői tartalom

Tovább sprintel a Sprinter

Portfolio
A hazai autópályákon kisebb-nagyobb rendszerességgel közlekedő autósok minden bizonnyal jól ismerik az elsősorban ukrán, román és bolgár rendszámokkal látható Mercedes-Benz Sprintereket. Ezek zöme első és második generációs jármű, futásteljesítményük a legtöbb esetben meghaladja az 1 000 000, azaz egymillió kilométert, mégis - látszólag - gond nélkül mennek. A Sprinter elnyűhetetlenségére nehéz lenne ennél jobb bizonyítékot találni, holott nagy valószínűséggel nem márkaszervizben, de még csak nem is szakszervizben végzik ezeken az autókon a javításokat.

2013-ban - 18 évvel a Sprinter megjelenését követően - megkezdődött a legújabb változat gyártása, és októberben Magyarországra is megérkezett a még gazdaságosabbá és biztonságosabbá vált haszonjármű. Hét év és kereken egymillió legyártott példány után első transzporterként jelenik meg a jövőbeli Euro VI kipufogó-szabványt teljesítő motorokkal és kiváló, 6,3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés