Előfizetői tartalom

Héthónapos széria szakadt meg a határidős piacon

Portfolio
Az augusztusi pangást követően a BÉT határidős piacán szeptemberben némi élénkülés volt megfigyelhető, azonban nem sok öröme lehet a piaci szereplőknek, mert az előző év azonos időszakához képest tovább esett a kötések összértéke, mellyel egy 7 hónapos széria ért véget. A top 3 brókercég között, mint ahogy az év eddigi részében most is a Buda-Casht, az Erstét és a Raiffeisent találjuk.

Az azonnali részvénypiaci forgalomhoz hasonlóan a BÉT határidős összesített (BUX és egyedi részvények) forgalma is esett szeptemberben év/év alapon, míg hó/hó összevetésben emelkedett a kötések összértéke: az előző év azonos időszakától 11,9 százalékkal maradt el, míg a nyári pangás vége miatt augusztushoz képest 30,4 százalékot emelkedett a forgalom, mely így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés