Előfizetői tartalom

A horvátok nem kommentálják a magyar kormány lépését

MTI
A horvát kormány nem kívánta kommentálni szerdán a magyar kormány azon lépéseit, amelyekkel a Hernádi Zsolt Mol elnök-vezérigazgatója ellen kiadott elfogatóparancsra reagált, és azt sem, hogy Budapest adott esetben megfontolná az INA-részvények eladását. A Hina hírügynökség jelentése szerint a horvát kormány egyik lépést sem kívánta minősíteni, csak annyit mondtak, nincs befolyásuk az igazságszolgáltatási szervekre.

A magyar kormány szerdán bejelentette, polgári és büntetőjogi lépéseket fontolgat a Mol-INA-ügyben, valamint az INA-részvények eladásának megfontolására kérte fel a Molt, illetve arról is döntöttek, hogy lemondják Martonyi János külügyminiszter dubrovniki útját. Ivan Vrdoljak horvát gazdasági miniszter a Mol azon megfogalmazását, miszerint a Hernádi kihallgatására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés