Előfizetői tartalom

Szárnyakat növesztettek a gyógyszergyártók

Portfolio
Igen eseménydús hetet tudhatnak a hátuk mögött a piaci szereplők. A számos makroadat mellett, beszélt Mario Draghi, sőt ülésezett a hazai jegybank is. A nemzetközi piacok teljesítményére a tengerentúli pénznyomda valamint a költségvetési plafon körüli bizonytalanság is rányomta a bélyegét, így több nyugati index is lejjebb került. A BUX-nak azonban kifejezetten jó hete volt, miután a Servier Egisre tett ajánlata szárnyakat adott a két hazai gyógyszergyártónak.

Volt minden a héten Egy percre sem dőlhettek hátra a héten a befektetők, hiszen a számos makroadat mellett, beszédet mondott az EKB elnöke, sőt a hazai jegybank is ülésezett, mindezek mellett az amerikai költségvetési plafon körüli egyeztetések továbbra is bizonytalanságban tartották a piaci szereplőket. USA Az utóbbi időszakban az amerikai eszközvásárlási program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés