Előfizetői tartalom

Ötvenből egy - Infiniti Q50

Hámor Iván
Egész Európában - a frankfurti kiállításon láthatóakkal együtt is - mindössze 50 db Infiniti Q50 létezik, ebből egy viszont már Budapesten! A Millenáris Teátrumban leplezték le - a párhuzamosan futó eseményhez illő sötétbarna színben - a japán prémium autómárka legújabb modelljét, az Infiniti Q50-et. Ez már azon Infinitik közé tartozik, amelynek a fejlesztésében, menetdinamikai tulajdonságainak kialakításában Sebastian Vettel, háromszoros Formula-1-es világbajnok is aktívan részt vett.

Amikor Sebastian Vettelt a márka globális nagykövetének nevezték ki, már lehetett sejteni, hogy komolyan gondolják az együttműködést. A világbajnok segédkezett a róla elnevezett limitált széria kifejlesztésében, és a születésnapjára meg is kapta ennek az eredményét: az FX Vettel Edition első példányát. A versenyzők - az ő autójukat egy felirat is megkülönbözteti "My...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés