Előfizetői tartalom

Profit warning jöhet a Volkswagentől

Portfolio
A Volkswagen árfolyama közel 5 százalékos zuhanást szenvedett el napon belül annak hatására, hogy egyes források szerint a cég 2015-re kitűzött profitcéljai a megugró költségek és a növekedés lassulásának hatására veszélybe kerülhetnek. Ugyanakkor a cég pénzügyi igazgatója, Hans Dieter Poetsch az elmúlt napokban bizakodóan nyilatkozott az idei üzemi eredmény várható alakulásáról, és Martin Winterkorn, a cég vezére is optimista nyilatkozatokat tett korábban a cég jövőjét illetően - írja a Bloomberg.

Zuhant az árfolyam A Volkswagen árfolyama napon belül közel 5 százalékot zuhant annak hatására, hogy olyan pletyka látott napvilágot az ügyet közelről ismerő forrásoktól, mely szerint a Volkswagen által használt rendszer, az MQB működtetése drágább, mint azt korábban várták a társaságnál, és ez okozhatja a problémát a költségek esetében. Ezért a helyzet megoldása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés