Előfizetői tartalom

Szédületes tempóban terjeszkedik a Zara tulajdonosa

Portfolio
A világ legnagyobb ruházati kiskereskedője, az Inditex, mely többek között a Zara és a Pull & Bear tulajdonosa ma tette közzé a második negyedéves gyorsjelentését, melyben bevételek és nettó eredmény soron is felülteljesítette az elemzők várakozását, elsősorban az agreszív terjeszkedési politikának köszönhetően. Az Inditex részvények a negyedéves számok ellenére csupán minimálisan emelkedtek.

Jól sikerült a negyedév Szédületes tempóban terjeszkedik az Inditex, mely a menedzsment terveivel összhangban az első fél évben 95 új üzletet nyitott 40 országban. Többek között megnyílt a cégcsoporthoz tartozó első Pull & Bear üzlet Németországban, sőt Japán első Zara Home boltját is átadták. Az Inditex az első fél évet követően 86 országban mintegy 6104 üzlettel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés