Előfizetői tartalom

Vágtattak a héten a piacok - Magára talált az OTP

Portfolio
Miután egyre biztosabbá válik, hogy sikerül a szíriai katonai akciót elkerülni, és békés úton rendezni a konfliktust, a nemzetközi részvénypiacoknak igen jó hete volt. A kedvező külpiaci hangulat a magyar börzére is begyűrűzött. A legerősebb nagypapír a budapesti börzén ezúttal az MTel volt, de az OTP sem sokkal maradt le mögötte.

USA A hét viszonylag csendesen telt a makrodatok tekintetében. Az Egyesült Államokban az első fontos adatig egészen csütörtökig kellett várni. Ekkor publikálták az előző héten először munkanélküli segélyért folyamodók számát, mely 31 ezer fővel csökkent, így 2006 óta először került 300 ezer alá mutató. A kedvező adat azonban csalóka lehet, hiszen nem a munkaerőpiaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés