Előfizetői tartalom

Az amerikai részvénypiac töretlenül erős volt a héten

Portfolio
Az amerikai részvények többsége pozitív hozamot mutatott a mai nap folyamán, ahogy jól szemlélteti ezt az S&P 500 és a Dow Jones tőzsdeindexek futama is. A Dow kompenensei közül kiemelt dícséretet érdemel az Intel, aki az erősödését egy kedvező elemzői ajánlásnak köszönhette. Érdekes módon a befektetők keresztül néztek a mai nap folyamán napvilágot látott vártnál rosszabb makroadatokon. Vélhetően nem aggódnak a szíriai események eszkalálódásától, ahogy nem zavarja őket a Lawrence Summers potenciális Fed-elnökről megjelent értesülés (és homályos Fehér Házi cáfolat) sem. Egyedül a Fed jövő heti lépéséről megjelenő információk lehetnek még fontosak a piac számára, de a Bloomberg felmérése szerint a többség nem vár nagy mozgásokat ennek köszönhetően, ugyanis a piac már beárazta a kisebb méretû tapírt.

2013. szeptember 13. 22:10 Megosztás A New York-i tőzsdék jól teljesítettek Jól teljesített az S&P 500 részvényindex és a Dow Jones Industrial Average Index is. Semmiféle piaci aggodalom jelét nem láthattuk a mai napon, a délutáni kereskedés folytán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés