Előfizetői tartalom

Ma is kerülik az aranyat a befektetők

Portfolio
A hét első fele kifejezetten jól sikerült az arany számára, hiszen a szíriai feszültségek révén 1400 dollár felé emelkedett az árfolyam, így technikai értelemben újra bika piacra lépett a sárga nemesfém. Azonban a csütörtöki és úgy tűnik, hogy a mai kereskedésben megnyugodtak a befektetők, így mérséklődött az olyan biztonságos eszközök iránti kereslet, mint a nemesfémek.

A hírek szerint legkorábban a következő hét első felében kerülhet sor az amerikai katonai beavatkozásra Szíriában. Mivel az akció valószínűleg a következő hétre tolódik, így mérséklődtek az aggodalmak, ami a menedékeszközök iránti keresletet csökkentette. Többek között az arany illetve a dollár is visszaadta a hét első felében látott emelkedés jelentős részét....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés