Előfizetői tartalom

Feltámadhat hamvaiból az európai autópiac

Portfolio
Az európai autópiac évről évre egyre rosszabbul teljesített több tényező együttes hatására, ugyanakkor többen úgy látják, hogy 2014-ben fordulat következhet be az új autók eladásában. Ezen az állásponton van az IHS Automotive is, akik állításukat az elmúlt hetekben közzétett statisztikákkal támasztották alá - írja az Automotive News Europe.

Halvány reménysugarak Az európai új autó értékesítés 2013-ban nagyjából 12,1 millió darab lehet az IHS Automotive várakozásai szerint, ami 24 százalékos zuhanást jelent a 2007-es csúcshoz, amikor közel 16 millió darab új autót értékesítettek a régióban. Ugyanakkor az IHS bizakodó a jövő évet illetően, véleményük szerint 2014-ban megfordul az évek óta tartó csökkenő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés