Előfizetői tartalom

Új kézben a Napi Gazdaság

Portfolio
A Közép Európai Média és Kiadó Zrt. (CEMP) eladta a Napi Gazdaság Kiadó Kft.-t a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nek. A tranzakció nem érinti a korábban a Napi Gazdaság leányvállalataként működő www.Napi.hu Online Kft.-t, mely a rendezvényszervezési üzletággal és a 100 leggazdagabb című magazinnal együtt a jövőben is a CEMP tulajdonában marad - olvasható a Közép Európai Média és Kiadó Zrt. közleményében.

A túlnyomó többségében online és elektronikus kiadványokat működtető CEMP profiltisztítási célból vált meg a nyomtatott laptól: erőforrásait az online és elektronikus termékekre kívánja összpontosítani. Az első három magyar üzleti portál között szereplő, 2000-ben alapított www.napi.hu a jövőben a CEMP-en belül, új arculattal, rendezvényszervezési üzletággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés