Előfizetői tartalom

Hiába a strandidő, jó hónapot zárt a határidős piac

Portfolio
Júliusban tovább emelkedett a BÉT határidős részvénypiaci forgalma, mely így immár egymást követő hatodik hónapja növekszik év/év alapon. A forgalom emelkedése elsősorban a korábbi hónapokhoz hasonlóan most is az egyedi részvények forgalomnövekedésének köszönhető. A brókercégek rangsorában a korábbi három hónaphoz képest az első négy helyezett között nem történt változás, így az Erste megőrizte piacvezető pozícióját.

Az előző hónapban 125,8 milliárd forint volt a Budapesti Értéktőzsde összesített (BUX és egyedi részvények) határidős forgalma, mely év/év alapon mintegy 102 százalékos emelkedést jelent, ami azt jelenti, hogy immár egymást követő hatodik hónapja növekszik a határidős piaci forgalom. Az összesített forgalom éves alapon vett növekedése csakúgy mint a korábbi hónapokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés