FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Nincs itt semmi baj? - Hasítanak a cégek

Portfolio
Félidőben járunk az amerikai gyorsjelentési szezonban, amelyben eddig többségében - az elmúlt negyedévekhez hasonlóan - most is pozitív meglepetést okoztak a vállalatok. A máig jelentő cégek mintegy kétharmada számolt be az elemőzi konszenzust felülmúló profitról. Viszont a felülteljesítés mértéke az elmúlt négy évben nem volt ilyen alacsony. Az elemzői várakozások sem javulnak, a szakértők inkább lefelé módosítják prognózisaikat.

Jól sikerült a negyedév eddig Az amerikai vállalatok közel fele már közzétette második negyedéves számait, amelyek többsége az elmúlt negyedévekhez hasonlóan most is felülteljesítette az elemzői konszenzust a profit szintjén. A Dow indexben szereplő vállalatok között eddig 70%-os volt a felülteljesítők aránya, akárcsak az S&P 500 index esetén.Úgy tűnik, hogy most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés