Előfizetői tartalom

Megválhat a MOL az INA-tól?

MTI
|
Portfolio
Éleződik a több éve húzódó konfliktus a MOL és horvát leányvállalata, az INA között. Az APA osztrák hírügynökség úgy értesült, hogy a magyar fél tesz még egy kísérletet arra, hogy együttműködésre bírja a horvátokat, de ha elképzeléseit, köztük a tervezett nagyberuházásokat megakadályozzák, a MOL eladja a horvát cégben meglévő 49,1 százalékos részesedését. Az általunk megkérdezett elemzők jelenleg egyáltalán nem számolnak ilyen forgatókönyvvel.

Éleződő konfliktusok a horvátokkal A hazai olajtársaság az MTI-vel közölte, szóbeszédet nem kommentál, évek óta abban érdekelt, hogy megoldást találjon a vitás ügyekben. Az APA csütörtökön kiadott jelentésében egy neve elhallgatását kérő, magas rangú MOL-illetékesre hivatkozott. A magyar forrás közlése szerint mindazonáltal nem került le a napirendről az INA többségi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés