Előfizetői tartalom

Lecserélték a vezérigazgatót - Örülnek az elemzők és a befektetők

Portfolio
Az utóbbi napok eseményeit követően meglepetésként érte a befektetőket, hogy a Deutsche Bank megemelte a Siemens-részvények korábbi célárát. A német pénzintézet tette ezt azt követően, hogy a társaság az előző héten profit warningot tett közzé, illetve tegnap távozott a vállalat vezérigazgatója. A piaci szereplők láthatóan örülnek a céláremelésnek illetve a vezető távozásának, hiszen a részvények immár mintegy 1,5 százalékkal kerültek feljebb.

Optimista a Deutsche Bank Az utóbbi napok fejleményeit követően kisebb meglepetéssel szolgálhatott a Deutsche Bank mai bejelentése, mely szerint megemelte a Siemens-részvények korábbi, 75 eurós célárát. A német bank szerint a társaság az utóbbi évtizedben jelentős lépéseket tett afelé, hogy egyszerűsítse üzletmenetét, így a profitabilitása is emelkedett. A kilátásokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés