Előfizetői tartalom

Öveket becsatolni! - Száguldhat a Volkswagen

Portfolio
Rendkívül sikeres félévet tudhatnak maguk mögött a német prémium autógyártók az eladási volument tekintve, ugyanis a Daimler, a BMW és a prémium autókat is gyártó Volkswagen rekord hathavi eladásokról számolt be. A kedvező negyedéves számokat követően a Volkswagent egy újabb elemző kezdte el követni. A Berenberg a német autógyártóra 230 eurós célárfolyamot határozott meg, ami több mint 30 százalékos felértékelődési potenciált jelent a pénteki záróárhoz képest.

230 dollárt érnek a Volkswagen részvények A Berenberg elemzője vételi ajánlás mellett kezdte meg a Volkswagen követését, miközben a papírok év végi fair értékére 230 eurós várakozást fogalmazott meg. A Berenberg 2014-es és a 2015-ös EPS-prognózisa a mintegy 8 illetve 12 százalékkal magasabb a jelenlegi elemzői konszenzusnál. A 230 eurós célár pedig 33,5 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés