Előfizetői tartalom

Kivégezték a Zynga részvényeit

Portfolio
Hatalmas zuhanással indították a kereskedést a Zynga részvényei a cég tegnap este közzétett gyorsjelentése után, közel 16%-os mínuszban tartózkodnak jelenleg a papírok. A közösségépítő játékairól ismert cég az elemzői konszenzusnál valamivel jobb számokat közölt, viszont a menedzsment-várakozások nagy csalódást okoztak a befektetőknek. A gyorsjelentés főbb pontjai: - Bevételszinten 30%-os zuhanást könyvelt el a Zynga a második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. - A veszteség mérséklődött a bázisidőszakhoz képest, a nettó eredmény szintjén 16 millió dolláros veszteséget ért el a társaság. - A folyó negyedévre az elemzői várakozásoknál gyengébb eredményeket prognosztizál a menedzsment.

30%-kal zuhant a bevétel Jelentős bevételcsökkenést szenvedett el a közösségi játékairól ismert online játékfejlesztő Zynga a második negyedévben: az egy évvel korábbi 332 millió dollárról 230 millió dollárra esett a bevétele. Ez különösebb meglepetést nem okozott, az elemzői várakozások alapján ugyanis 227 millió dollárra számítottak a befektetők.Veszteséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés